Креатин моногідрат Вілмакс / Willmax Creatine Monohydrate 500 г Яблуко (4356615)

Виробник: Willmax
Немає в наявності
1 265,00 грн 1 089,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Компанія Willmax рада запропонувати вам CREATINE – спортивне харчування, яке забезпечує нарощування м'язової маси, підвищує витривалість та дає додаткову силу для тренувань. Цей продукт дозволяє швидше досягти бажаного результату без шкоди для здоров'я. З ним тренування будуть приносити більше ефекту.

Призначення CREATINE

До складу входить креатин моногідрат – це чистий (концентрований) креатин, отриманий штучним шляхом. Він дає силу та енергію до кінця тренування. Подарований заряд енергії позитивно позначається на працездатності організму загалом. Creatine monohydrate утримує вологу у м'язових волокнах, тим самим формує гарний рельєф тіла. Він призначений для прискорення набору м'язової маси. Його властивість доставляти кисень до тканин дозволяє виключити ризик ішемічної хвороби.

Переваги Willmax CREATINE

У нашому інтернет-магазині ви можете купити цей продукт за найвигіднішою ціною. Головна перевага даного товару в тому, що в його складі використовується лише моногідрат креатин. Це робить продукт повністю безпечним і виключає шкоду здоров'ю, який приносять сторонні добавки. Він блокує запальні процеси, викликані артритом, підвищує рівень тестостерону та соматотропіну – гормонів, які відповідають за ріст м'язів. Розмір порції: 1 мірна ложка (5 г)

Рекомендації щодо застосування: Щодня приймати по 5 грам Креатин моногідрату, у тренувальні дні після тренування, у дні відпочинку – вранці. Приймати Креатин моногідрат слід із соком, протеїновим коктейлем чи гейнером. Курс триває 1-2 місяці, потім рекомендується зробити перерву на 3-4 тижні.

Умови зберігання:

У сухому місці, захищеному від світла, при температурі 10 - 25 °C.

Виробник: Willmax
Вага 500 г
Вікова група Від 18 років
Країна-виробник товару Україна
Кількість порцій (капсул) у контейнері 100
Смак Яблуко
Стать Чоловічий, Жіночий
Тип Креатин моногідрат
Форма випуску Порошок