Комплект вітаміни і мінерали Optimum Nutrition Fish Oil 100 капс + Opti-Men 90 таб (431722)

Виробник: Optimum Nutrition
Немає в наявності
2 457,00 грн 2 222,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Комплект товарів: Optimum Nutrition Fish Oil (100 кап) + Optimum Nutrition Opti men (90 кап)

Номер комплекту №431717

Fish Oil від Optimum Nutrition містить жирні кислоти, які відіграють неоціненну роль в здоров'ї нашого організму, особливу увагу слід приділити таким жирним кислотам як EPA і DHA, мають довгу ланцюг у своїй структурі. Дані кислоти є незамінними і не в змозі самостійно виробляється в людському організмі, тому їх просто необхідно отримувати з їжею або з спеціально розроблених добавок, таких як Fish Oil від Optimum Nutrition.

Важливо відзначити, що різноманітність риб, здатних дати нам дані жирні кислоти в необхідному нам обсязі вельми невелика. Звичайно, ви можете харчуватися такими рибами як лосось, проте буде набагато простіше, зручніше і дешевше приймати Fish Oil – високотехнологічну добавку найвищої якості, підтверджену компанією-виробником Optimum Nutrition.

Використовуючи самі передові технології при створенні даного комплексу, була розроблена спеціальна оболонка для капсул Fish Oil, завдяки якій вони можуть безперешкодно проходити через кислотне середовище шлунка, що у підсумку дасть вам максимальну кількість значимих для організму поживних речовин без втрат.

Ця високотехнологічна добавка якісно збагачена такими важливими для організму людини вітамінів, як A і D. Здорові жирні кислоти Омега-3, в повному обсязі містяться в Fish Oil. Дані кислоти володіє цілим рядом корисних дій: • якісно поліпшується кров'яний тиск; • полегшують серцево-судинну систему від навантаження; • поліпшується робота головного мозку; • спалюються насичені жири, що в підсумку призводить до схуднення; • деактивуються гормони стресу; • відбувається вироблення простагландинів (речовин, сприятлива дія яких полягає в тому, що вони володіють спеціальними властивостями допомагають позбавитися від болю і набряків).

Рекомендації по застосуванню Optimum Nutrition Fish Oil: В якості додаткового джерела якісних жирних кислот від риб'ячого жиру, приймайте по 1-2 капсули комплексу Fish Oil до трьох прийомів на день під час їжі. Порцій в упаковці Fish Oil 100 капсул: 100 (якщо приймати по 1 капсулі) або 100 (якщо приймати по 2 капсули).

НОВА покращена формула Opti-Men являє собою комплекс мінералів, вітамінів, антиоксидантів та інших корисних речовин для спорту, які призначені для того, щоб підтримувати високий рівень здоров'я і працездатності людей, які активно займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя.

У вітамінах для чоловіків Opti-Men Optimumтаблеток знаходиться більше 75 компонентів, які дуже добре поєднуються один з одним. Вітамінний комплекс для чоловіків – це вітаміни для спорту високої концентрації, які призначені для чоловіків, щоб забезпечити їм швидке відновлення, гарне самопочуття, зростання м'язової маси, підтримка силових показників, здоров'я та загалом гарне самопочуття.

У новому продукті Опти-Мен Оптимум Нутришн 240 tab міститься 75 корисних речовин, у тому числі і вітамінів, мікроелементів, макроелементів, мінеральних речовин, антиоксидантів у великій кількості, травних ензимів, екстрактів рослин, фруктів, овочів, амінокислот та інших речовин, які взаємодіють між собою.

При вживанні вітамінів даної серії поліпшується стан здоров'я, і зростають всі спортивні показники, підвищується енергетичний запах спортсмена.

Optimum Nutrition Opti-Men є кращим вибором серед вітамінно-мінеральних комплексів, призначених для чоловіків.

У складі Opti-Men знаходиться п'ять складових, яких потребує наш організм для нормального функціонування. Серед них:

Амінокислотна суміш. Представлена 8 важливими амінокислотами у вільній формі. Всі вони відіграють суттєву роль у приріст м'язової маси. Вірі-комплекс. У ньому є вісім концентратів рослин, дія яких спрямована на підтримку чоловічого початку. Opti-men вітаміни. Представляють собою сильний комплекс, в якому є 25 видів вітамін та мінеральних речовин, з направленням на вітаміни групи В і антиоксидантні речовини. Ферментна група. Вона додана для того, щоб поліпшувати процес адсорбції продуктів, що надходять в організм і для поліпшення травного процесу. Фітокомплекс. Він представлений більш, ніж 20 антиоксидантні речовинами, які отримані з чисто екологічних продуктів.

Склад:

Як приймати Опти-Мен:

Опти-Мен призначений для чоловіків. Цей вітамінно-мінеральний комплекс рекомендується приймати в процесі прийому їжі тричі по одній таблетці на протязі всього дня.

Комплекс вітамінів і мінеральних речовин Опти-Мен визнаний професійними спортсменами одним з найбільш ефективних.

Виробник: Optimum Nutrition
Країна-виробник товару США
Призначення Для мозку
Стать Жіночий, Чоловічий
Форма випуску Капсули + таблетки