Комплект вітаміни та мінерали Optimum Nutrition Fish Oil 100 капс + Opti-Men 90 таб (431722)

Виробник: Optimum Nutrition
Немає в наявності
2 174,00 грн 1 967,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Комплект товарів: Optimum Nutrition Fish Oil (100 кап) + Optimum Nutrition Opti men (90 кап)

Номер комплекту №431717

Fish Oil від Optimum Nutrition містить жирні кислоти, що відіграють неоціненну роль у здоров'ї нашого організму, особливу увагу слід приділити таким жирним кислотам як EPA та DHA, які мають довгий ланцюг у своїй структурі. Дані кислоти є незамінними і не в змозі самостійно виробляється в людському організмі, тому їх просто необхідно отримувати з їжею або спеціально розроблених добавок, таких як Fish Oil від Optimum Nutrition.

Важливо відзначити, що різноманітність риб, здатних дати нам дані жирні кислоти в необхідному нам обсязі дуже невелика. Звичайно, ви можете харчуватися такими рибами як лосось, проте буде набагато простіше, зручніше і дешевше приймати Fish Oil – високотехнологічну добавку найвищої якості, підтверджену компанією Optimum Nutrition.

Використовуючи передові технології при створенні даного комплексу, була розроблена спеціальна оболонка для капсул Fish Oil, завдяки якій вони можуть безперешкодно проходити через кислотне середовище шлунка, що в результаті дасть вам максимальну кількість значущих для організму поживних речовин без втрат.

Ця високотехнологічна добавка якісно збагачена такими важливими для організму людини вітамінами, як A і D. Здорові жирні кислоти Омега-3 у повному обсязі містяться у Fish Oil. Дані кислоти має цілу низку корисних дій: • якісно покращується кров'яний тиск; • полегшують серцево-судинну систему від навантаження; • покращується робота головного мозку; • спалюються насичені жири, що призводить до схуднення; • деактивуються гормони стресу; • відбувається вироблення простагландинів (речовин, сприятлива дія яких полягає в тому, що вони володіють спеціальними властивостями, що допомагають позбавитися болю і набряків).

Рекомендації щодо застосування Optimum Nutrition Fish Oil: Як додаткове джерело якісних жирних кислот від риб'ячого жиру, приймайте по 1-2 капсули комплексу Fish Oil до трьох прийомів на день під час їжі. Порцій в упаковці Fish Oil 100 капсул: 100 (якщо приймати по 1 капсулі) або 100 (якщо приймати по 2 капсули).

НОВА покращена формула Opti-Men є комплексом мінералів, вітамінів, антиоксидантів та інших корисних речовин для спорту, які призначені для того, щоб підтримувати високий рівень здоров'я та працездатності людей, які активно займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя.

У вітамінах для чоловіків Opti-Men Optimum таблеток знаходиться більше 75 компонентів, які дуже добре поєднуються один з одним. Вітамінний комплекс для чоловіків – це вітаміни для спорту високої концентрації, які призначені для чоловіків, щоб забезпечити їм швидке відновлення, гарне самопочуття, зростання м'язової маси, підтримання силових показників, здоров'я та загалом гарне самопочуття.

У новому продукті Опти-Мен Оптимум Нутрішн 240 tab міститься 75 корисних речовин, у тому числі і вітамінів, мікроелементів, макроелементів, мінеральних речовин, антиоксидантів у великій кількості, травних ензимів, екстрактів рослин, фруктів, овочів, амінокислот та інших речовин, які між собою.

При вживанні вітамінів цієї серії покращується стан здоров'я, і зростають усі спортивні показники, підвищується енергетичний запах спортсмена.

Optimum Nutrition Opti-Men є найкращим вибором серед вітамінно-мінеральних комплексів, призначених для чоловіків.

У складі Opti-Men знаходиться п'ять складових, яких потребує наш організм для нормального функціонування. Серед них:

Амінокислотна суміш. Представлена 8 важливими амінокислотами у вільній формі. Усі вони грають істотну роль прирості м'язової маси. Вірі-комплекс. У ньому є вісім концентратів рослин, дія яких спрямована на підтримку чоловічого початку. Opti-men вітаміни. Є сильним комплексом, в якому є 25 видів вітамінів і мінеральних речовин, з направленням на вітаміни групи В та антиоксидантні речовини. Ферментна група. Вона додана для того, щоб покращувати процес адсорбції продуктів, що надходять в організм та для покращення травного процесу. Фітокомплекс. Він представлений більш ніж 20 антиоксидантними речовинами, отриманими з чисто екологічних продуктів.

Склад:

Як приймати Опті-Мен:

Опті-Мен призначений для чоловіків. Цей вітамінно-мінеральний комплекс рекомендується приймати в процесі прийому їжі тричі по одній таблетці протягом дня.

Комплекс вітамінів та мінеральних речовин Опті-Мен визнаний професійними спортсменами одним із найефективніших.

Виробник: Optimum Nutrition
Країна-виробник товару США
Стать Чоловічий
Форма випуску Капсули + таблетки