Чоботи дитячі ECCO 78070205001 30 (18.5 см) Чорні _4472281

Виробник: ECCO
Код: 825840728439
Є в наявності
4 880,00 грн 3 299,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Історія ECCO, виробів зі шкіри та шкіряних аксесуарів, почалася 1963 року в невеликому данському містечку Бредебро (Bredebro, Denmark). Заснував компанію Карл Тусбі (Karl Toosbuy). Сам він не був родом із Бредебро, але бажання заснувати власну справу призвело до того, що Карл розпродав усе своє майно, включно з будинком і автомобілем, і перебрався до цієї глухомані на півдні Данії, де й заснував компанію Eccolet Sko, з виробництва взуття. Того самого року народився і бренд ECCO.

Спочатку компанія являла собою лише невелику фабрику, на якій працювало не дуже багато працівників. Однак, наполеглива праця й постійне прагнення дотримуватися інновацій зробили свою справу. Карл часто повторював свій основний принцип — «взуття для ніг, а не ноги для взуття». І покупці оцінили взуття, що створювалося з таким ставленням до справи.

На сьогодні, виробничі потужності компанії розташовані вже не тільки в Європі, але і в Азії — всього на них працює приблизно 150 000 осіб. Взуття ECCO відоме в понад 100 країнах, обсяги розповсюдження якого по світі сягають мільйонів пар щороку. По всьому світі розкидано понад тисячу фірмових магазинів ECCO.

Виробник: ECCO
Застібка Блискавка
Колір Чорний
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник товару Індонезія
Матеріал верху Замша
Матеріал підкладки Вовна
Матеріал підошви Поліуретан
Мембрана Немає
Розмір 30
Сезон Зимовий