Набір для малювання 4M Спін-арт (00-04769)

Виробник: 4M
Код: 4893156047694
Є в наявності
270,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Влаштуйте заняття із сучасного мистецтва з набором для творчості від 4MСпінарт. Діти від 5 років можуть створювати неповторні малюнки за допомогою обертової платформи, фарб, пензлика та паперових кругів.

У наборі із серії Little Crafts є все необхідне для малювання незвичайних картин. Знайдіть перфорацію на зворотному боці паковання та виштовхніть квадрат. Вийде підставка, щоб фарба не розбризкувалася. Помістіть паперовий диск на пристрій, закріпіть у центрі стрижнем.

Виберіть фарбу та налийте третину баночки у відсік лотка для змішування. Заповніть його наполовину водою й добре розмішайте пензлем. Поки пристрій крутиться, акуратно торкніться білого круга пензликом. Тримайте його в одному положенні або водіть від центру, щоб урізноманітнити візерунки. Спробуйте також капнути фарбою іншого кольору на паперовий диск. Після зупинки зніміть акуратно полотно з пристрою. Дайте фарбі висохнути та насолоджуйтеся сучасним мистецтвом!

Використовуйте готові картинки з химерними орнаментами для декору листівок, фоторамок, закладок. В інструкції описано, як зробити дитячий мобіль і гірлянду-гусеницю із соломинок для пиття й ниток.

Заняття спінартом із набором для творчості бренда 4M розвивають допитливість, творчі навички, уяву, колірне сприйняття, тренують дрібну моторику, підвищують емоційну стабільність. Батьків також потішить можливість зацікавити дитину незвичайною технікою малювання і відвернути увагу від ґаджетів. Набір підходить для дому, дитячих садків і центрів розвитку.

У комплекті:

  • Пристрій для малювання.
  • Набір фарб.
  • Паперові диски 20 шт.
  • Пензлик.
  • Лоток із відсіками для змішування фарб

Виробник: 4M