Кінетичний пісок Strateg Magic sand Жовтий з ароматом банана 350 г (370-12)

Виробник: Strateg
Код: 4820175997631
Немає в наявності
120,00 грн 29,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Дітям швидко набридає одноманітність. Компанія Strateg робить усе можливе, щоб цього не допустити, створюючи унікальні набори для дітей і додаючи щось незвичайне й оригінальне до вже наявних в асортименті позицій. У цьому разі кінетичний пісок «Magic sand» представлений не у звичному класичному варіанті, а доповнений приємним фруктовим ароматом і насиченим кольором.

Оригінальні та незвичайні властивості цієї пластичної маси давно відомі, проте вони не перестають захоплювати малюків і викликати у них захват. Можливості, які дарує дитині кінетичний пісок, практично безмежні. Дітворі не потрібні особливі знання чи вміння, тільки фантазія й натхнення, і згодом з-під дитячих ручок виростають найрізноманітніші піщані шедеври.

Не варто забувати й про величезну користь для розвитку малюка, яку приносять ігри з кінетичним піском. У процесі ліплення активно залучені практично всі механізми, які такі важливі для формування особистості дитини. Те ж саме можна сказати й про психоемоційний стан малюка, після гри з піском він стає спокійним і зібраним, поліпшується настрій, зникає тривожність.

Виробник: Strateg