Набір тіста для ліплення Strateg Містер тісто 12 кольорів (71107)

Виробник: Strateg
Код: 4820175999413
Є в наявності
100,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Діти обожнюють різну творчість! Креативність — дуже важлива риса, потрібна для гармонійного розвитку особистості. А компанія Strateg створює дивовижні за якістю і вмістом набори, які допомагають малюкам втілювати їхні ідеї в життя. Великий вибір комплектів для творчості дає можливість юним користувачам вибрати найвідповідніший саме для них.

«Містер тісто» — це чудовий набір, який призначений для використання дітьми віком від трьох років. Комплект складається з 12 найпопулярніших кольорів тіста, а також доповнений допоміжними елементами, які допоможуть малюкові творити. Виробник рекомендує використовувати тісто в присутності дорослих, позаяк у наборі є дрібні деталі.

Окрему увагу варто приділити великій користі, яку приносить ліплення малюкам. Розвивається дрібна моторика, вміння добирати кольори й комбінувати їх між собою. Дитина може проявити фантазію та розкрити свій величезний творчий потенціал. Діти з великим задоволенням граються масою для ліплення, створюють різні фігури та декорують їх найяскравішими й найулюбленішими квітами.

Розмір упаковки: 10х8.5 см

Виробник: Strateg