Кінетичний пісок Strateg Magic sand Класичний + 4 формочки 0.5 кг (371-1)

Виробник: Strateg
Код: 4820175997822
Є в наявності
96,00 грн 65,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Якщо вашою метою є придбати щось незвичайне, що надовго захопить малюка та принесе користь, то «Magic sand» Strateg — це те, що вам потрібно. Незвичайна маса класичного кольору має велику кількість властивостей, які безсумнівно припадуть до смаку дитині.

Відкривши відерце, яке призначене для компактного зберігання піску, малюк може відразу розпочати гру. Пластикові формочки, якими виробник обладнав набір, допоможуть малюкові почати та створити свої перші фігури з піску. Для початку знадобиться небагато — рівна та гладка поверхня, гарний настрій і безмежна дитяча фантазія.

Про навички, які виробляються в дітей у процесі використання кінетичного піску, написана не одна докладна стаття. У малюків активно розвивається фантазія, образне мислення, акуратність і посидючість, дрібна моторика, тактильне сприйняття й багато іншого.
Важливо зазначити, що кінетичний пісок не залишає слідів і плям, легко збирається у відерце після використання, не липне до ручок, є безпечним для дітей і підходить для експлуатації малюками починаючи від трьох років.

Виробник: Strateg