Змішувач для раковини GROHE BauClassic 32868000

Виробник: Grohe
Код: 32868000
Є в наявності
4 999,00 грн

Міцний і надійний картридж GROHE LongLife пропонує плавний і точний контроль напору й температури води, який залишиться таким на довгі роки. Відчуйте різницю — щоразу, коли використовуєте змішувач.

Самовивіз з відділення Нової Пошти, адресна доставка кур'єром Нової Пошти до ваших дверей, самовивіз з магазину.

Онлайн-оплата WayForPay, переказ на карту, при отриманні замовлення, безготівковий розрахунок.

Гарантійний термін - це термін, протягом якого продавець бере на себе зобов'язання про проведення безкоштовного ремонту або заміни відповідної продукції у зв'язку з введенням її в оборот.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Покриття, виготовлене за запатентованою технологією GROHE, забезпечує підвищену зносостійкість і діамантовий блиск. Продукція GROHE і десятиліття потому буде мати такий самий чудовий вигляд, як і того дня, коли ви її купили. Секрет полягає в якості довговічного покриття, яке забезпечується технологією GROHE StarLight.

Крім підвищеної твердості, таке покриття також відрізняється десятиразовою стійкістю до подряпин, тому збереже свій початковий вигляд на весь термін експлуатації. Покриття створюється методом хімічного осадження з газової фази та випереджає хромоване за твердістю вп'ятеро, а за стійкістю до подряпин — у сто разів, завдяки особливому верхньому шару.

Виробник: Grohe
Вид монтажу Урізний
Висота змішувача 32,5 см
Довжина виливу 10,7 см
Колір Хром
Матеріал Латунь
Спосіб монтажу На 1 отвір
Термостат Немає
Тип виливу Стаціонарний
Тип керування Одноважільний