Креатин MYPROTEIN Creatine Monohydrate 250 г Без смаку (435701)

Виробник: MYPROTEIN
Немає в наявності
1 260,00 грн 959,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим
Чому ми розробили Креатину Моногідрат?

Моногідрат Креатину - це одна з найбільш вивчених форм креатину в світі. Він був ретельно досліджений, його дію було доведено у багатьох експериментах з участю як елітних атлетів, так і займаються для себе спортсменів. Креатину Моногідрат ідеальний для широкого кола атлетів, як чоловіків, так і жінок, від бодібілдерів до спринтерів. Цей продукт ідеально безпечний. Науково доведено, що він збільшує спортивні показники при виконанні послідовних нетривалих підходів у високоінтенсивних вправах, що робить креатин ідеальним для займаються пауерліфтингом, спринтом чи регбі.

Кому підходить Креатину Моногідрат?

Креатину Моногідрат підходить всім виконують тривалі або високоінтенсивні вправи і бажають збільшити свою спортивну продуктивність. До харчових джерел креатину відносяться різні види м'яса і риби, де його міститься приблизно 3-7 гр на 1 кг продукту. Однак споживання цієї їжі кілограмами може потенційно збільшити загальну кількість з'їденого білка і жиру до надлишкових значень. Ось чому використання креатину моногідрату у формі капсул або порошку куди більш практично й ефективно.

Коли мені краще вживати Креатину Моногідрат?

Ми рекомендуємо пити 5 гр Креатин Моногідрату безпосередньо перед тренуванням або після неї з сироватковим протеїном і вуглеводної сумішшю, щоб забезпечити максимальне надходження в м'язи. Як варіант, його можна змішувати з водою, молоком або соком і пити одразу після змішування.

5 денна фаза завантаження - тим, хто вперше використовує Креатин Моногідрат, рекомендується спочатку використовувати фазу завантаження, щоб отримати від нього максимальну користь. Рекомендується споживання 5 гр продукту (1 мірна ложка) 4 рази на день з рівномірними інтервалами часу між прийомами для насичення м'язів креатином перед переходом на стандартну дозу 5 г в день.

Виробнича інформація.

Для нас дуже важливі харчові смаки наших покупців. Хоча цей продукт виробляється з використанням інгредієнтів, відповідних веганскої дієти, просимо звернути увагу, що на цій же фабриці обробляються молочні порошки, які в наслідку цього можуть потрапити у даний продукт в мізерних кількостях. Такий підхід до виробництва підтримується Спільнотою Веганів.

Розмішати 5 гр продукту у воді і випити. Використовувати 1-2 рази в день, краще безпосередньо перед тренировокй і після неї. Після 8-тижневого курсу не приймати 1 тиждень, а потім почати курс знову.

Увага: Радимо вимірювати вагу порцій порошку з допомогою точних ваг. Хоча ми дуже прагнемо забезпечити вас точним інструментом для цих вимірювань у вигляді мірних ложок MYPROTEIN, такий спосіб є лише зразковим і не може замінити використання ваг.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Містить E129, який може зробити шкідливий вплив на активність і уважність у дітей. Не перевищувати рекомендовану денну дозу. Цей продукт є харчовою добавкою, і тому не повинен використовуватися, як заміна різноманітного харчування та здорового способу життя. Зберігати в прохолодному сухому місці, поза зоною досяжності маленьких дітей.

Виробник: MYPROTEIN
Вага 250 г
Вміст елементів в 1 порції Одна порция = 5 грамм:

- Креатин моногидрат - 5 гр ]]>
Країна-виробник товару Великобританія
Призначення Для набирання м'язової маси, Для витривалості
Смак Без смаку
Стать Жіночий, Чоловічий
Тип Креатин моногідрат
Форма випуску Порошок