8 Незамінних Амінокислот Еліт-Фарм №50 50 капсул (05002)

Знижка
Виробник: Элит-Фарм
Є в наявності
162,00 грн

Самовивіз з відділення «Нової Пошти», Адресна доставка кур'єром «Нової Пошти» до ваших дверей, Самовивіз з магазину.

Онлайн оплата Wayforpay, Переказ на Карту, При отриманні замовлення, Безготівковий розрахунок.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

- регулюють секреторну функцію шлунка, печінки, підшлункової залози та кишечника

- беруть участь у кровотворенні

- мають детоксикуючі властивості

- регулюють апетит

- підвищують імунітет

БАД "8 Незамінних амінокислот" забезпечить Ваш організм амінокислотами, необхідними для синтезу білків у період тривалої хвороби, а також під час одужання після травм або хірургічних втручань. Препарат "8 Незамінних амінокислот" є прекрасним доповненням до раціону спортсменів (особливо бодібілдерів) і вегетаріанців.

Триптофан регулює функції ендокринної системи, запобігає анемії, регулює кров'яний тиск, знімає мігрень та головний біль. Триптофан допомагає боротися з депресивними станами та синдромом хронічної втоми, покращує сон.

Лейцин стимулює вироблення гормону росту, зменшує підвищену кількість цукру в крові при діабеті, прискорює загоєння ушкодженої шкіри, кісток, м'язів.

Лізин необхідний синтезу антитіл, гормонів, ферментів, альбумінів. Має противірусний ефект, особливо щодо герпесу та гострих респіраторних вірусних інфекцій. Допомагає у засвоєнні кальцію з крові та транспортує його в кістки, попереджаючи розвиток остеопорозу. Запобігає появі атеросклеротичних бляшок у кровоносних судинах, гальмує руйнування кришталика очей при діабетичній ретинопатії.

Метіонін бере участь у синтезі адреналіну, креатину та інших біологічно важливих сполук, активізує роботу гормонів, особливо статевих, ферментів, вітаміну В12. Запобігає відкладенню жиру в печінці та стінках кровоносних артерій, відновлює тканини печінки та нирок.

Фенілаланін покращує пам'ять і настрій, збільшує статевий потяг, відновлює нормальну пігментацію шкіри, надає бадьорості та ясності мислення.

Ізолейцин є джерелом енергії для м'язових клітин, що сприяє збільшенню витривалості та регенерації м'язових тканин після сильних фізичних навантажень.

Валін підтримує нормальний обмін азоту в організмі, є джерелом енергії у м'язових клітинах.

Треонін бере участь в утворенні колагену, еластину та білків зубної емалі, підтримує роботу імунної системи.

Спосіб застосування: дорослим та дітям з 16 років по 1 капсулі 3 рази на день за 30-40 хвилин до їди.

Склад: триптофан – 25 мг, лейцин – 80 мг, лізин – 80 мг, етіоїн – 25 мг, фенілаланін – 40 мг, ізолейцин – 50 мг, валін – 60 мг, треонін – 40 мг.

50 капсул.