Унітаз підвісний безободковий Idevit Alfa Iderimless 3104-2616-1201

Виробник: Idevit
Код: 3104-2616-1201
Є в наявності
20 000,00 грн

Унітаз підвісний Idevit Alfa Iderimless 3104-2616-1201

Самовивіз з відділення Нової Пошти, адресна доставка кур'єром Нової Пошти до ваших дверей, самовивіз з магазину.

Онлайн-оплата WayForPay, переказ на карту, при отриманні замовлення, безготівковий розрахунок.

Гарантійний термін - це термін, протягом якого продавець бере на себе зобов'язання про проведення безкоштовного ремонту або заміни відповідної продукції у зв'язку з введенням її в оборот.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Компанія Idevit Ceramic розпочала виробництво сантехніки у 1992 році і є однією з провідних компаній у сфері сантехніки з високою якістю та розширеним сервісом підтримки клієнтів. Idevit Ceramic знаходиться в Тузлі/İSTANBUL і має виробничу площу 55 000 м2, у виробничому процесі використовуються передові технології: системи високого тиску, роботизоване покриття глазур'ю, тунельні печі. Виробнича потужність 1.200.000 виробів на рік. Idevit продовжує дослідження та розробки для досягнення найвищої якості продукту та впровадження передових виробничих систем.

Easy Clean

На поверхні з покриттям Easy Clean вода збирається у краплі та стікає вниз, збираючи бруд та не залишаючи слідів. В результаті знижується кількість мильних розлучень та вапняного нальоту. Поверхні з подібним покриттям залишаються чистими протягом тривалого часу, а догляд за ними буде швидким і легким, заощадить час і не вимагатиме особливих зусиль та сильнодіючих засобів для чищення.

Антибактеріальне покриття

Інноваційне покриття, розроблене турецьким брендом для збереження білої поверхні виробів. Бруд, накип та бактерії не мають шансів залишитися на такій поверхні, і просто змиваються проточною водою. За рахунок цього не потрібні зусилля для чищення, та забезпечуються найвищі стандарти чистоти та гігієни на постійній основі.

Виробник: Idevit
Вид Безободковий
Габарити 42 х 36 х 66 см
Злив Горизонтальний
Колір Зелений
Комплектація Без сидіння
Матеріал Кераміка
Тип встановлення Підвісний