Унітаз підлоговий DEVIT Afina із сидінням Soft Close дюропласт 3030150

Виробник: Devit
Код: 3030150
Є в наявності
13 100,00 грн

Підлоговий унітаз під бачок прихованого монтажу 3030150 серії Afina від Devit є чашею з горизонтальним зливом, що постачається з дюропластовим сидінням із функцією Soft Close.

Самовивіз з відділення Нової Пошти, адресна доставка кур'єром Нової Пошти до ваших дверей, самовивіз з магазину.

Онлайн-оплата WayForPay, переказ на карту, при отриманні замовлення, безготівковий розрахунок.

Гарантійний термін - це термін, протягом якого продавець бере на себе зобов'язання про проведення безкоштовного ремонту або заміни відповідної продукції у зв'язку з введенням її в оборот.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

У сантехніці від італійської компанії Devit вдало поєднується все, що необхідно найвимогливішому споживачеві: сучасний елегантний дизайн, практичність і функціональність. Вироби Devit виробляються з урахуванням останніх світових тенденцій і використовують досягнення інноваційних технологій.

Пильнувати лад у санвузлі, укомплектованому санфаянсом Devit, легко та просто. Універсальне брудовідштовхувальне покриття Extra Clean перетворює догляд за виробами Devit на чисте задоволення.

Завдяки інноваційній технології оброблення поверхні в процесі глазурування, вода на поверхні виробу збирається в краплі, які, подібно до ранкової роси, скочуються вниз, не залишаючи бруду та вапняного нальоту. Якщо забруднення все ж залишилося, поверхню Extra Clean набагато легше очищати, ніж звичайну кераміку. Навіть вапняний наліт видаляється без застосування агресивних засобів для чищення.

Виробник: Devit
Вид Підлоговий під прихований бачок
Габарити 40 х 36 х 54 см
Злив Горизонтальний
Колір Білий
Комплектація Кріплення, Сидіння
Матеріал Сантехнічний фаянс
Матеріал сидіння Дюропласт
Тип встановлення Підлоговий