Ноутбук ASUS ROG Strix G17 G713IC-HX010 Eclipse Gray / AMD Ryzen 7 4800H / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / nVidia GeForce RTX 3050

Виробник: ASUS
Код: 90NR05M2-M002K0
Є в наявності
50 999,00 грн 44 549,00 грн
Екран 17.3" IPS (1920x1080) Full HD 144 Гц, матовий / AMD Ryzen 7 4800H (2.9 - 4.2 ГГц) / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / nVidia GeForce RTX 3050, 4 ГБ / без ОД / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / без ОС / 2.4 кг / сірий
  • Службами доставки по Украине  — по тарифам перевозчика.

  • Курьером к двери по Киеву — 120 грн.

  • Бесплатная доставка от 3000 грн

  • Оплата картой при оформлении заказа

  • Наложенным платежом.

  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Грайте яскравіше!
Розфарбуйте своє життя яскравими фарбами! Ілюмінаційна смужка в новій моделі ноутбука відрізняється від попередньої версії більшою щільністю світлодіодів, тому підсвічування під корпусом виглядає чіткішим. Візуальні ефекти можуть синхронізуватися з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв (технологія Aura Sync).

Для кібератлетів
Ноутбук поєднує міцність, необхідну для повсякденного використання, зі спортивним стилем. Алюмінієва кришка відмінно захищає його від ударів, також дозволивши ще більше витончити екранну рамку. Пластикова поверхня корпусу під зап'ястями залишається прохолоднішою під час ігрових марафонів. Вставка зі штрихованою текстурою, що йде вздовж нижньої панелі, надійно утримує ноутбук на місці під час гри, а при перенесенні не дає йому вислизнути з пальців.

Збільшений тачпад
Щоб зробити повсякденну взаємодію з ноутбуком комфортнішим, площа його тачпада була значно збільшена – на цілих 85% порівняно з попереднім варіантом. Це означає більшу зручність при русі рук і багатопальцевих жестів. Скляна поверхня тачпада з матовим покриттям поєднує міцність із приємною на дотик гладкістю.

Сучасні технології охолодження
Ефективне охолодження включає безліч елементів. Для швидкого відведення тепла від процесора використовується інноваційний термоінтерфейс – рідкий метал. 84-лопатеві вентилятори Arc Flow переміщують більше повітря, створюючи при цьому менше турбулентності. Потік повітря проходить крізь кілька (до чотирьох) радіаторів і викидається назовні через оптимально розташовані вентиляційні отвори. Все це дозволяє функції ROG Boost прискорювати відеокарту в режимі Turbo, а також дає можливість додатково розганяти як графічний, так і центральний процесори.

Кристально чистий звук
Вбудована акустична система ноутбука складається з двох динаміків з інтелектуальним посиленням, спрямованих безпосередньо на користувача. При підключенні навушників вона створить фантастичний ефект. 1.2-канальне звучання на базі технології Dolby Atmos дозволить повністю поринути у те, що відбувається на екрані. Для підвищення якості голосового зв'язку є технологія двостороннього інтелектуального шумоподавлення.

Невичерпна енергія
За тривалий час автономної роботи ноутбука відповідає акумулятор місткістю 56 Вт*год. Коли той вичерпає енергію, підзарядка буде можлива не тільки від електричної розетки, але й сумісних зовнішніх акумуляторів через роз'єм USB-C. Крім штатного зарядного пристрою, можна скористатися компактною версією з роз'ємом USB-C і потужністю до 100 Вт, яка підійде під час поїздок і для ноутбука, і для смартфона.

Бити точно в ціль!
Довговічна і високоточна клавіатура, виконана в стилі звичайних зовнішніх моделей, має оптимізовану розкладку і пропонує п'ять гарячих клавіш для функцій, що часто використовуються. Підсвічування з регулюванням клавіатури дозволяє виділяти важливі клавіатурні поєднання. Ресурс перемикачів клавіш становить понад 20 мільйонів натискань.

Синхронізована ілюмінація
Приглушіть світло – і цей ноутбук стане центром загальної уваги завдяки яскравому підсвічуванню Aura, що просочується крізь прозорі грані клавіш. Її доповнює світлова смужка, що обрамляє зовнішні грані корпусу. Опціонально підтримується налаштування підсвітки, що дозволяє виділяти важливі клавіатурні поєднання. Колір та візуальні ефекти можуть синхронізуватися з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв (технологія Aura Sync) або прив'язуватись до внутрішньоігрових подій.

Бездротовий модуль Wi-Fi 6
Даний ноутбук оснащується бездротовим модулем гігабітного класу Wi-Fi 6 (802).11ax), який забезпечує високу швидкість з'єднання з мінімальними лагами, що так важливо для онлайн-ігор. Крім того, ексклюзивна технологія ROG RangeBoost збільшує зону покриття на 30% та покращує стабільність бездротового сигналу. Її суть полягає в тому, щоб автоматично вибирати з чотирьох внутрішніх антен ту пару, яка забезпечить найкращий сигнал у поточних умовах. Бездротовий модуль доповнений провідним контролером Gigabit Ethernet, що відрізняється ще нижчою латентністю.

Широкий вибір інтерфейсів
Для підключення ігрової периферії ноутбук пропонує один порт USB 3.2 Type-C (за допомогою режимів DisplayPort 1).4 та USB Power Delivery) та три порти USB 3.2 Gen1 Type-A, а для виведення зображення формату 4K (60 Гц) на зовнішній монітор чи телевізор є інтерфейс HDMI 2.0b. Щоб кабелі не плуталися під руками, основні роз'єми розміщені у задній частині корпусу.

Armoury Crate
Додаток ROG Armoury Crate є єдиним програмним центром управління ноутбуком. З його допомогою можна встановити системні параметри, відрегулювати роботу підсвічування і навіть створити профілі з налаштуваннями, які будуть автоматично застосовуватися при запуску певних програм.

Виробник: ASUS