Телевізор Nokia Smart TV 3200A

Виробник: Nokia
Код: FNE32GV210/3200А
Є в наявності
9 799,00 грн 8 999,00 грн
  • Службами доставки по Украине  — по тарифам перевозчика.

  • Курьером к двери по Киеву — 120 грн.

  • Бесплатная доставка от 3000 грн

  • Оплата картой при оформлении заказа

  • Наложенным платежом.

  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Відкрийте для себе світ розваг. Ваш Nokia Smart TV з Android робить це можливим. Транслюйте тисячі фільмів та телепередач з Netflix, Disney+, YouTube, Prime Video та ін. Грайте в ігри, слухайте музику та користуйтесь понад 7 000 програм із магазину Google Play. І робити все це за допомогою потокового чи прямого телебачення через супутник, кабель чи ефірну антену. Прямо з вашого дивана.

Загальні
Full HD │Smart TV │ Android TV │ LED │ Потрійний тюнер │ Тонка рамка │80 см (32 дюйми) діагональ екрана.

Ваші уподобання
Понад 7 000 застосунків у Google Play, як-от. YouTube, захопливі ігри, різноманітні
телевізійні пропозиції та багато іншого │ Потрійний тюнер для приймання ваших улюблених телеканалів│ Ергономічний пульт Bluetooth із голосовим керуванням та підсвіткою кнопок │ Google Assistant знаходить потрібні вам відео на YouTube, останні блокбастери або ваші пошукові запити в Goolge │ Вбудований Chromecast для потокового передавання спортивних подій, музичних кліпів та багато іншого зі смартфона на телевізор │ Відтворення відео або музики із зовнішнього USB-пристрою.

Спеціальні особливості
Роздільна здатність екрана 1920 x 1080 (Full HD) │ HDR10 │ Потрійний тюнер для приймання улюблених телеканалів через ефірну антену (DVB-T2), супутник (DVB-S2) або кабель (DVB-C) │ Підтримка SatCR для під'єднання до 8 приймачів до одного SatCR LNB │ CI-слот для доступу до платного телебачення.

Підтримувані потокові послуги
Netflix* │ Prime Video* │ Disney+* │ YouTube* │ та багато іншого.*
* Абонентна плата не включена

Під'єднання
Під'єднання до супутникової, кабельної або ефірної антени │ 3 порти HDMI (1 порт HDMI підтримує ARC, всі 3 порти HDMI підтримують CEC)│ Ethernet LAN для під'єднання до інтернету через кабель │Слот для модулів CI+ │2 USB 2. 0 портів для зовнішнього жорсткого диска │ Цифровий аудіовихід для системи домашнього кінотеатру або саундбара │ Аудіо/відеовхід для аналогового пристрою │ Навушники│ Дводіапазонний Wi-Fi │ Bluetooth.

Виробник: Nokia