Телевізор Nokia Smart TV 4300B

Виробник: Nokia
Код: 4300B
Є в наявності
13 499,00 грн
  • Службами доставки по Украине  — по тарифам перевозчика.

  • Курьером к двери по Киеву — 120 грн.

  • Бесплатная доставка от 3000 грн

  • Оплата картой при оформлении заказа

  • Наложенным платежом.

  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Відкрийте для себе світ розваг. Ваш Nokia Smart TV з Android робить це можливим. Транслюйте тисячі фільмів і телепередач з Netflix, Disney+, YouTube, Prime Video та ін. І відчуйте все це на кришталево чистому 43-дюймовому екрані. Прямо з вашого дивану.

Загальні
1920 x 1080 (Full HD) │Smart TV │ Android TV │ LED │ Triple Tuner │ Тонка рамка │108 см (43 дюйми) діагональ екрана.

Ваші переваги
Більше ніж 7000 додатків у Google Play, таких як. YouTube, захопливі ігри, різноманітні телевізійні пропозиції та багато іншого │ Потрійний тюнер для прийому ваших улюблених телеканалів │ Ергономічний пульт Bluetooth з голосовим керуванням та підсвічуванням кнопок │ Google Assistant знаходить потрібні вам відео на YouTube, останні блокбастери або ваші пошукові запити в Goolge, для потокової передачі спортивних подій, музичних кліпів та багато іншого зі смартфона на телевізор │ Відтворення відео або музики із зовнішнього USB-пристрою.

Спеціальні особливості
Роздільна здатність екрана 1920 x 1080 (Full HD) │ HDR10 │ Dolby Vision │ Підтримка звуку dts │ Потрійний тюнер для прийому улюблених телеканалів через ефірну антену (DV -T2), супутник (DVB-S2) або кабель (DVB-C) │ Підтримка SatCR для підключення до 8 ресиверів до одного SatCR LNB │ CI-слот для доступу до платного ТБ.

Підтримувані потокові сервіси
Netflix* │ Prime Video* │ Disney+* │ YouTube* │ та багато іншого*
* Абонентська плата не включена

Підключення
Підключення до супутникової, кабельної або ефірної антени │ 4 порти HDMI ( 1 порт HDMI підтримує ARC, всі 4 порти HDMI підтримують CEC)│ Ethernet LAN для підключення до Інтернету через кабель │Слот для модулів CI+ │
2 USB 2. 0 портів для зовнішнього жорсткого диска │ Цифровий аудіовихід для системи домашнього кінотеатру саундбару │ Аудіо/відео вхід для аналогового пристрою │ Навушники│ Двохдіапазонний Wi-Fi │ Bluetooth.

Виробник: Nokia